JM in i Svenska Cykelstäder

Emil Törnsten Nyheter

Hus- och stadsdelsbyggarna JM blir associerad medlem i Svenska Cykelstäder. De flesta cykelresor börjar och slutar vid en byggnad, vilket gör det viktigt att tänka cykel ”hela vägen”.

– På JM vill vi uppmuntra våra kunder att använda cykeln i större omfattning. Vi tror att cykeln som transportmedel är en del av en hållbar livsstil och vi vill bidra till att fler väljer cykeln. I våra bostadsprojekt vill vi att cykelplatser ska placeras lättillgängligt och under tak, berättar Johan Skoglund, VD för JM.

JM har redan tagit steg med lådcykelpool och cykelhiss i olika projekt. Men anledningen till att gå med i Svenska Cykelstäder är, enligt Johan, att fortsätta utvecklas:

– Genom Svenska Cykelstäder hoppas vi kunna lära oss mer om hur vi kan bidra till att våra kunder använder cykeln i större utsträckning. Vi vill bli bättre på att skapa en bra cykelmiljö för de som bor i våra bostäder. Som Sveriges största bostadsutvecklare hoppas vi även kunna bidra med ett starkt varumärke, samt kunskap och insikter från våra kunder och projekt, säger Johan.

JM är varmt välkomna som associerad medlem i Svenska Cykelstäder. Läs mer om dem här.