Image

Workshop för kommuner om Cykelns dag

Den 3 juni är det Cykelns dag. Det har FN bestämt. I år är det Svensk Cykling som arrangerar Cykelns dag i samarbete med Cykelfrämjandet.


Det är en dag när vi ska uppmärksamma cykelns alla fördelar. Förhoppningen är att cykelns dag ska bli en lika självklar temadag som kanelbullens dag. I år ser vi fram emot en stor bredd av cykelaktiviteter från cykelentusiaster, företag, föreningar och kommuner - en folkfest i cykelns ära!

Därför bjuder vi kommuner att delta i en digital workshop den 31 mars kl 10.00-11.00 för att diskutera och brainstorma kring aktiviteter på Cykelns dag. Har ni gjort något cykelevent tidigare år? Planerar ni att fira Cykelns dag i år och hur i så fall? Ni kanske ska dra ihop till en cykelpicknick, ordna en cykelskattjakt för de minsta, en guidad stadstur på cykel eller bjuda på cykelmek och cykelpepp på stan?

Syftet med workshopen är att få igång inspirerande samtal och fylla på vår gemensamma idébank med förslag på roliga cykelaktiviteter som passar olika aktörer. Liknande workshops kommer att hållas dels för företag och dels för Cykelfrämjandets medlemmar och kretsar.

Varmt välkommen på en kreativ workshop på ZOOM!

31 mars
kl 10.00-11.00
Zoom


AnmälanKlicka här!