Image

6 oktober 2021 kl. 10-11 INFOMÖTE: Uppstart av en nationell plattform för cykelvänlig arbetsplats

Cykelfrämjandet och Svenska Cykelstäder bjuder in till ett infomöte om uppstarten av en nationell plattform för Cykelvänlig arbetsplats som bygger på partnerskap med kommuner och regionala organisationer. Vi går igenom det tilltänkta upplägget samt planerade aktiviteter och tidsplan för det kommande året. Infomötet riktar sig till alla kommuner och regionala organisationer som är intresserade av att veta mer om den nationella plattformen som blir en uppskalning av Stockholmsplattformen Cykelvänligast.

Datum: Onsdag 6 oktober
Tid: 10:00–11:00

Infomötet är öppet för alla kommuner och regionala organisationer, t.ex. regioner och länsstyrelser som är intresserade av att veta mer om den nationella plattformen för cykelvänlig arbetsplats. 

OM CYKELVÄNLIGAST

Cykelvänligast startade under våren 2019 i Stockholm med ambitionen att forma en gemensam plattform för kommuner att bedriva cykelsatsningar. Den används idag av elva kommuner i Stockholmsområdet och är ett samarbetsprojekt mellan Stockholms stad, Energi- och klimatrådgivningen, Cykelfrämjandet och Svenska Cykelstäder.

Välkomna!

Emilia Sternberg, Projektledare Cykelfrämjandet
Vid frågor, kontakta emilia.sternberg@cykelframjandet.se, 073 – 078 08 35