Image

Välkommen på informationsmöte om Cykelvänlig skola den 1 juni

Svenska Cykelstäder bjuder in till informationsmöte om Cykelvänlig skola

 

Svenska Cykelstäder håller ett informationsmöte om Cykelvänlig skola för intresserade kommuner och regioner den 1 juni kl 11.00–12.00. Under mötet berättar vi mer om projektet, vad som händer framåt och vad vi erbjuder kommuner som vill engagera sig. Anmäl er till mötet här.

 

Om Cykelvänlig skola

Cykelvänlig skola är en nationell plattform som erbjuder stöd, inspiration och verktyg för att främja aktiva och säkra skoltransporter för barn och unga. Plattformen riktar sig till kommuner, skolledare och vårdnadshavare som vill bidra till arbetet för mer cykelvänliga skolor. Under 2022 kommer plattformen att utvecklas med ytterligare metoder för handledning och samverkan för att kunna erbjuda ett ännu bättre stöd till kommuner och skolledare. 

Bakom satsningen Cykelvänlig skola står föreningen Svenska Cykelstäder tillsammans med Svensk Cykling, Cykelfrämjandet och Försäkringsbolaget If. Läs mer om Cykelvänlig skola här.

 

Vid frågor, hör av er till emilia.sternberg@svenskacykelstader.se.

Hantering av personuppgifter

Genom att anmäla dig så godkänner du var hantering av personuppgifter enligt vår dataskyddspolicy som du kan ta del av här. Du kan när som helst be oss att ta bort dina personuppgifter.

 


Omslagsbild: Svenska Cykelstäder